Lekkernassûh

Duurzame versmarkt

Wat is Lekkernassûh?

Lekkernassûh is een georganiseerde gemeenschap van mensen die samenwerkt richting de visie van een eerlijk, lokaal voedselsysteem in en rondom Den Haag. Samen zorgen we voor groenten die duurzaam (veelal biologisch) en lokaal zijn geteeld, van het seizoen en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal hebben.

Word jij daar ook blij van?! Registreer je dan voor het wekelijkse pakket dat je elke woensdag af kunt halen bij één van de Lekkernassûh locaties!

In het Toverbosch is elke woensdag markt van 16:00-17:30 uur.
Volg hun eigen mediakanalen voor uitzonderingen!

Hoe werkt het?

Het groentepakket kost € 12,50 (via Cash/PIN/Timebank uren) en bevat ten minste 7 verschillende groentes. Elke vrijdag krijg je een mailtje met een lijst van wat er de volgende week in het pakket zit. Je kan dus wekelijks het wisselende pakket komen ophalen of even een weekje overslaan door het pakket op PAUZE te zetten (en daarna weer op ACTIEF wanneer je het weer wel wilt).

Meehelpen?

Wil je meehelpen bij deze marktlocatie? Heel graag! We werken met een gezellig team om deze mogelijk te maken. Denk aan taken als de markt opbouwen, de kassa draaien, de markt coördineren en de markt afbouwen, maar ook het doen van de administratie, het verzorgen van de communicatie, het beheren van de mailbox etc.

Je krijgt in ruil voor je werk Timebank uren, waarmee je je wekelijkse pakket verdient!

Informeer tijdens de markt of stuur een mailtje naar toverbosch@lekkernassuh.org, dan nemen we contact met je op!

Agenda

Meer info & aanmelden:

Ga naar www.lekkernassuh.org, lees de website goed door en ga naar registreren!

Geen evenementen gevonden!