Meehelpen?

We vinden het, vanuit het principe “voor de buurt, door de buurt”, belangrijk om samen met buurtgenoten een sociale en groene invulling te geven aan het programma. Dus kom vooral met ideeën, als je iets zou willen organiseren op Toverbosch, en ontdek wat er mogelijk is!

Er komt veel kijken bij het organiseren van de activiteiten in het Toverbosch. Naast de projectleiders en het bestuur, is er een flink team enthousiaste vrijwilligers dat zich dagelijks inzet om het terrein steeds verder op te bouwen en de voorbereiding van de evenementen in goede banen te leiden.

Wil je meehelpen met onze bestaande activiteiten, neem dan contact met ons op of kom een keertje langs. We zijn naast ‘handige handen’ voor de Bouwspeelplaats en ‘groene vingers’ voor in de moestuin, bijvoorbeeld ook op zoek naar mensen die ons kunnen ondersteunen op organisatorisch en administratief gebied, onze flyers willen verspreiden of het leuk vinden om lekker te koken tijdens onze evenementen. We hebben regelmatig ‘klusdagen’ en kunnen hulp gebruiken bij onder andere:

 • Verspreiding van onze flyers
 • Muzikale ondersteuning tijdens de seizoensvieringen
 • Administratieve taken
 • Het bijhouden van de Moestuin
 • Koken tijdens onze evenementen

Vrijwilligersbeleid

 • Doen waar jij blij van wordt!

  Wil je graag helpen, maar weet je (nog) niet zo goed hoe? Samen kunnen we kijken naar taken die jou goed liggen of waar je juist beter in wilt worden.

 • Stageplek

  We hopen binnenkort onze organisatiestructuur zo in kaart te hebben, dat we een volwaardige stageplek kunnen bieden aan hen die meer willen leren over het organiseren van evenementen, een kijkje in onze artistieke beroepspraktijk en wat er komt kijken bij zelfstandig ondernemersschap.

Vrienden van Toverbosch

Wil je de groei van het Toverbosch op een andere manier ondersteunen? Word dan voor €25,- “Vriend van Toverbosch”. Daarmee help je ons het terrein te onderhouden, nog mooier te maken en nieuwe activiteiten in de buitenlucht te ontwikkelen. Als vriend van Toverbosch ontvang je onder andere:

 • Vrije entree voor het hele gezin voor de Bouwspeelplaats: Vrij Timmeren op woensdagen.
 • Gratis deelname aan een van onze workshops voor volwassenen.
 • Een uitnodiging voor onze ‘Vrienden van Toverbosch Dag’ om jullie te bedanken.
 • Je wordt ‘Vriend van Toverbosch’ voor een jaar en wordt daarna eenmalig benaderd of je dit het jaar erop wilt blijven.

Donaties, Sponsoring
& Giften

We werken in het Toverbosch zoveel mogelijk met hergebruikte materialen en ontvangen dan ook graag (hout)donaties van bedrijven of particulieren. We omringen ons het liefst met natuurlijke materialen en werken daarom met ‘echt hout’ (dus liever geen MDF, spaanplaat of meubelplaten). Overleg vooraf even, stuur het liefst een foto mee. Alvast bedankt!

Bedankt!

Lokale bedrijven die onze evenementen mogelijk hebben gemaakt of regelmatig mogelijk maken met hun donaties: