Jammer he, dat de Bouwspeelplaats alweer is afgelopen? Dat vinden wij nou ook, dus we gaan meteen gebruik maken van onze blijvende plek! Vanwege de hittegolf hebben we besloten gedurende de Bouwspeelplaats een tropenrooster in te voeren, maar daardoor hebben we een aantal dingen moeten schrappen uit ons programma. Want naast een zeepkistenrace, hadden we ook een kasteel beloofd en die gaan we de komende weken natuurlijk gewoon toch nog bouwen! Wil je meewerken aan het kasteel? Kom dan op zaterdag 15 september van 10.00-16.00 uur timmeren aan kasteelraampjes, torens en alles wat een kasteel nog meer nodig heeft! Op zaterdag 22 september gaan we, ook van 10.00-16.00 uur tijdens Burendag, het kasteel verduurzamen door deze met gekookte lijnolie een beschermlaag te geven, zodat jullie harde werk goed bewaard blijft! @toverbosch_dh Toverbosch: Vlaskamp 1A, Den Haag (achter zwembad Overbosch) Voor alle leeftijden superleuk om te doen, kinderen wel onder begeleiding van een volwassene. Tot in het Toverbosch! #burendag #bouwspeelplaats #kasteel #kasteelbouwen #toverbosch #verduurzamen #lijnolie #timmeren

Jammer he, dat de Bouwspeelplaats alweer is afgelopen? Dat vinden wij nou ook, dus we gaan meteen gebruik maken van onze blijvende plek!

Vanwege de hittegolf hebben we besloten gedurende de Bouwspeelplaats een tropenrooster in te voeren, maar daardoor hebben we een aantal dingen moeten schrappen uit ons programma. Want naast een zeepkistenrace, hadden we ook een kasteel beloofd en die gaan we de komende weken natuurlijk gewoon toch nog bouwen!

Wil je meewerken aan het kasteel? Kom dan op zaterdag 15 september van 10.00-16.00 uur timmeren aan kasteelraampjes, torens en alles wat een kasteel nog meer nodig heeft!

Op zaterdag 22 september gaan we, ook van 10.00-16.00 uur tijdens Burendag, het kasteel verduurzamen door deze met gekookte lijnolie een beschermlaag te geven, zodat jullie harde werk goed bewaard blijft!

@toverbosch_dh  Toverbosch: Vlaskamp 1A, Den Haag (achter zwembad Overbosch) Voor alle leeftijden superleuk om te doen, kinderen wel onder begeleiding van een volwassene. Tot in het Toverbosch!

#burendag #bouwspeelplaats #kasteel #kasteelbouwen #toverbosch #verduurzamen #lijnolie #timmeren

View in Instagram ⇒