In de media

We zijn pas onlangs gestart met het beter vastleggen van onze huidige activiteiten op de site en het archiveren van externe publicaties over het Toverbosch. Het archief is dus verre van compleet.

Zie je online of in drukwerk een artikel over het Toverbosch? Laat het ons weten. Ook als je ergens nog een krantenknipsel over de Bouwspeelplaats aan de schenkstrook of andere oude projecten hebt liggen, horen we dat graag!

Fotobeleid

Tijdens onze evenementen maken we foto’s tbv promotiedoeleinden en projectverantwoording. Wil je (of je kind) niet herkenbaar op de foto? Laat het ons weten bij binnenkomst, dan houden we daar rekening mee.

Mediapakket

Ga je publiceren over Toverbosch? Neem even contact op om ons mediapakket met logo, flyers + ander beeldmateriaal in de juiste formaten, resoluties + kleurprofielen te ontvangen. Onze ontwerper is je eeuwig dankbaar!

@fotografen

Tref je jouw beeld op onze site aan zonder naamsvermelding? Met oud beeldmateriaal (dat we soms pas onlangs op de site hebben gezet) zou er info kunnen ontbreken. Meld het ons, zodat we dit recht kunnen zetten.

Bouwspeelplaats Mariahoeve krijgt permanente locatie in Toverbosch

2018 | Den Haag FM