Iedere woensdagmiddag van 13.00-17.00 uur hebben we onze Bouwspeelplaats Vrij Timmeren: aan de slag met een eigen projectje of meewerken aan de hut. – Kom je een losse keer, is dat €1,50 per kind (op vertoon van een Ooievaarspas gratis). – Je kunt ook voor €13.50 voor een strippenkaart kiezen (dan krijg je 10% korting). – OF je wordt “Vriend van Toverbosch”, waarbij je naast allerlei leuke extraatjes door het jaar heen, voor €25.- het hele seizoen, iedere woensdag kan komen timmeren met het hele gezin! . #bouwspeelplaats #timmertuin #vrijtimmeren #toverbosch #tarieven #woensdagmiddag #letthekids (Let op: in de vakanties zijn we gesloten!)

Iedere woensdagmiddag van 13.00-17.00 uur hebben we onze Bouwspeelplaats Vrij Timmeren: aan de slag met een eigen projectje of meewerken aan de hut. – Kom je een losse keer, is dat €1,50 per kind (op vertoon van een Ooievaarspas gratis). – Je kunt ook voor €13.50 voor een strippenkaart kiezen (dan krijg je 10% korting). – OF je wordt “Vriend van Toverbosch”, waarbij je naast allerlei leuke extraatjes door het jaar heen, voor €25.- het hele seizoen, iedere woensdag kan komen timmeren met het hele gezin!
.
#bouwspeelplaats #timmertuin #vrijtimmeren #toverbosch #tarieven #woensdagmiddag #letthekids (Let op: in de vakanties zijn we gesloten!)

View in Instagram ⇒